Wie zijn wij

Wij zijn een kleinschalig advieskantoor en kennen al onze klanten persoonlijk. Advies stemmen we af op jouw persoonlijke situatie. Wij doen niets liever!

Gerard Kappert

Gerard Kappert

Gerard is al ruim 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan ruim 10 jaar als eigenaar van C.A.P. Finlex Amsterdam en Lelystad. Geboren op 12 april 1964 in Warnsveld en op 34 jarige leeftijd is hij naar Amsterdam verhuisd en heeft daar 20 jaar gewoond. Sinds drie jaar woont Gerard alweer met heel veel plezier in de rust van Lelystad.

Zijn klantenbestand zit eigenlijk door heel Nederland verspreid, want via mond-tot-mond reclame krijgt hij verzoeken om te adviseren vanuit alle windstreken. Echter zijn concentratie ligt op het gebied van regio Groot Amsterdam en Flevoland. Gerard geeft er de voorkeur aan om de afspraak bij de klant thuis te laten plaatsvinden.

 

Mr. Robert Jan Zagt

Mr. Robert Jan Zagt is na zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam en Aruba begonnen bij advocatenkantoor Kennedy Van der Laan in Amsterdam. Vanwege interesse in het bankwezen is hij vervolgens als adviseur bij Fortis aan het werk gegaan. In 2002 vond hij de tijd rijp om zijn juridische en financiële kennis te combineren in een eigen bedrijf.

In Den Helder werd het idee voor Cap Finlex geboren: hoogwaardig financieel advies, vanuit meerdere vestigingen in het land, waarbij het van belang is dat de kantoren experts zijn in verschillende disciplines. Door de aanwezige kennis kunnen de krachten gebundeld worden en staat de cliënt centraal.

RobertJan_400x600