Hypotheek Advies

Bij ons kun je terecht voor een hypotheekadvies voor een aankoop van een woning of een oversluiting van de bestaande hypotheek. Wij geven een eerlijk en onderbouwd advies, waarbij het belangrijk vinden dat onze klanten weten waarom ze “iets” afsluiten. Uiteraard hoeft u geen hypotheekadviseur te worden, maar het is wel zo fijn als je weet waarom je iets afsluit en bij welke maatschappij. Wij nemen je dus mee in het hele hypotheekproces. 

Uiteraard volgen wij de richtlijnen die zijn opgesteld door de AFM en wij zijn niet gebonden aan één of een bepaalde geldverstrekker. De goedkoopste hypotheek is niet altijd de meest geschikte hypotheek, want iedere klant heeft zijn eigen eisen en wensen met betrekking tot zijn financiële situatie.  Elke geldverstrekker heeft zijn eigen voorwaarden en deze moeten corresponderen met jouw eisen en wensenpakket die je bij ons neerlegt. 

Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis. Onze ervaring leert, dat nadat het eerste gesprek heeft plaatsgevonden er een tweede gesprek plaatsvindt waarin we de mogelijke opties met je bespreken en het is dan ook wel fijn dat je “face to face” eventuele vragen (opnieuw) kunt stellen.

Transparantie

Wij werken volledig transparant. Wij stellen een dienstenwijzer en een dienstverleningsdocument ter beschikking. Je weet dan exact wat wij doen en hoe wij ons geld verdienen. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst maken wij inzichtelijk wat de wensen zijn en wat de inkomenssituatie is. Niet alleen nu maar ook in het geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensionering of overlijden. Op basis van deze inventarisatie stellen wij een adviesrapport op. Als we een offerte uitbrengen dan wordt deze uitgebreid toegelicht en zullen wij verder zorgen voor een zorgvuldige begeleiding van het proces tot aan passeren bij de notaris. Daarna houdt onze dienstverlening overigens niet op. Wij helpen desgewenst bij het aanvragen van de Voorlopige Teruggave. Bij vragen over bijvoorbeeld renteafschrijving, bouwdepot, vermogensopbouw en verzekeringen kun je eveneens bij ons terecht